Thursday, December 28, 2006

Melaque (San Patricio)

Hej igen. Har kommer ytterligare ett inlagg, dar vi inte har mer att saga an att vi bara lever pa livskvalitet, sol, blackfisk, bad och ol. Melaque ar en pitoresk liten fiskeby, med endast en handfull invanare (8000).


Sa har har vi det dagarna i enda. Dagens storsta utmaning var att fo bort plasten pa chiliflaskan... Trojan som Johan har pa sig har dock skapat stor uppstandelse vart vi an gar. Det ar namligen Mexico Citys fotbollslag, och man kan faan inte ga en meter utan att nan skriker efter en. Antingen av hat eller gladje...

Nattbersen pa stranden ar alltid lika trevlig.....


1 comment:

Palle said...

Hej Sissi och Johan!
Hoppas allt är gott och väl med er.
Här himma är allt toppen. Blev Far Far 06-12-20. Alexander heter gossebarnet. Modern Fadern och storasyrran var så stolta att ord ej kan beskriva det hela. Ni får helt enkelt komma himm och se själv.
Läste i en tidigare kommentar om minus grader? Här är det i alla fall plus 3. Vad sa ni nu? Som ni förstår så är jag lite orolig för er. Hur går det med julmaten denna gången?
Pipparkagor? Har dom det?
Har dom lärt sig någon Svenska sedan ni var där sist. Har dom bemödat sig det minsta? Eller står dom bara och rycker på axlarna när ni vill ha bruna böner och fläsk?
Jag för min del misstänker att det är så. Svenskan blir nog inget världs språk så länge vi envisas med att vara så tillmötesgående och tjata deras lingo.
Hålright. Nu kallar kollegan att Kaffet är klart, så tills vi höres. Ha det så bra som det bara går Pussar i massor Pålle.